شرکت داروسازی فرانسوی سانوفی که مدعی ساخت داروی کرونا شده میگوید قصد دارد مراحل بعدی آزمایش این دارو را انجام دهد. این خبر و نیز آخرین آمار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در جهان در روز شنبه، دوم فروردین/حمل (۲۱ مارس) را در این مطلب پیگیری کنید.
آخرین آمار مبتلایان، قربانیان و بهبودیافتگان
به گزارش خبرگزاری انصار به نقل از یورونیوز، آخرین آمار منتشر شده توسط نهادهای رسمی کشورها تا ظهر امروز حاکی از ابتلای بیش از ۲۷۵ هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کروناست. این ویروس در سراسر جهان تا به امروز بیش از ۱۱ هزار نفر قربانی گرفته است. هم اکنون ایتالیا با بیش از ۴ هزار قربانی از چین که خاستگاه این ویروس مرگبار بود و ۳۱۳۹ قربانی داده، پیشی گرفته است و ایران به لحاظ شمار جانباختگان با ۱۴۳۳ مورد فوتی، پس از ایتالیا و چین، سومین کشوری است که بیشترین شمار قربانیان را دارد.
بیش از ۸۸ هزار نفر نیز که در سراسر جهان به این ویروس مبتلاء بودند بهبود یافته و از مرگ گریختهاند.
کوبا مرز خود را به روی گردشگران میبندد
کوبا از بیم شیوع بیمار کرونا از روز سهشنبه مرزهای خود را به روی گردشگران خارجی میبندد. دولت کوبا با این حال گفته است شهروندان کوبایی که در خارج به سر میبرند میتوانند به کشور خود بازگردند ولی پیش از ورود باید ۱۴ روز در قرنطینه بمانند.
سانوفی «داروی کرونا» را آزمایش میکند
شرکت داروسازی سانوفی فرانسه که مدعی کشف دارویی برای درمان کووید ۱۹ شده، اعلام کرد آزمایش این دارو را «در روزهای آینده» آغاز میکند.
اولیویه بوژیو، رئیس شرکت سانوفی روز جمعه ۲۰ مارس (یکم فروردین) گفت این دارو تاکنون روی ۲۰ نفر در مارسی آزمایش شده و نتایج آن «نسبتا دلگرمکننده» بوده است و به همین دلیل قرار است آزمایشهای وسیعتر و جامعتری روی آن انجام شود. بوژیو گفته است: «انتظار داریم ظرف چند هفته نتیجهای در مورد اثربخشی درمان با این دارو به دست آوریم.»
سانوفی روزچهارشنبه اعلام کرده بود که آماده ارائه میلیونها دوز پلاکویلیل به مقامات دولتی فرانسه است. بوژیو روز جمعه گفت: «برای رسیدن به نخستین نتایج باید چند روز منتظر زمان درمان باشیم. سپس تحلیل دادهها را در افراد بیشتری بررسی میکنیم و در نهایت باید ظرف چند هفته نتیجه اثربخشی درمان را ببینیم.»
داروی جدیدی که سانوفی مدعی شده کرونا را درمان میکند، در واقع «هیدروکسی کلروکین» است که با نام تجاری «پلاکونیل» شناخته شده و از آن برای درمان بیماری مالاریا استفاده میشود. بخشی از جامعه علمی به ویژه از بیم عوارض جانبی احتمالی این دارو هنوز نسبت به مصرف آن تردید دارند. رئیس سانوفی گفته است که این دارو با رعایت «کامل» پروتکلها تولید شده و در نهایت پزشکان باید در مورد اثربخشی یا عوارض جانبی احتمالی آن نظر بدهند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/14822
تگ ها: